Over BLACKREIT

BLACKREIT is een volledige geïntegreerde Belgische private groep die op strategische wijze kleine en middelgrote vastgoedvennootschappen, waarvan de portefeuilles te klein zijn om de interesse te genieten van investeringsfondsen, of andere REITs aanwerft.
We focussen op het aanbieden van een eenvoudige en betrouwbare oplossing aan private aandeelhouders voor wie de verkoop van een vennootschap vaak een belangrijke beslissing is op het vlak van hun patrimonium.
We zijn al meer dan 10 jaar actief op deze nichemarkt en hebben al tientallen overnames tot een goed einde gebracht in heel België. We zijn een belangrijke referentie geworden voor aandeelhouders die hun vennootschap wensen te verkopen.

À propos de Blackreit

Waarom uw bedrijf verkopen aan BLACKREIT?

Ervaring en specialisatie

We zijn al meer dan 10 jaar actief in deze nichemarkt en beheersen dankzij onze expertise en financiële soliditeit alle bijzonderheden van dit type transacties.

Vertrouwelijkheid en flexibiliteit

Omdat het overnameproces intern plaatsvindt, kunnen we absolute discretie waarborgen, van bij het eerste gesprek tot de ondertekening van de verkoopovereenkomst.

Multidisciplinariteit en snelheid

Ons multidisciplinaire team zorgt ervoor dat het due diligence-onderzoek vlot verloopt en past zich aan aan uw wensen en planning met het oog op een optimale verkoop voor beide partijen.

Onafhankelijkheid en transparantie

In tegenstelling tot sommige andere spelers zijn we uitsluitend investeerder (geen tussenpersoon of adviseur), waardoor we kunnen handelen zonder belangenconflicten.

BLACKREIT is er vast van overtuigd dat een transactie pas succesvol is als zowel de verkoper als koper na afloop tevreden zijn.

Ons team
Juan Bastin Blackreit

Juan BASTIN

Managing Partner

Sébastien Raedemaecker Blackreit

Sébastien RAEDEMAECKER

Managing Partner

Michel Blackreit

Michel DUMAY

Acquisition

Jérémie RAEDEMAECKER Blackreit

Jeremie RAEDEMAECKER

Acquisition

Gaëtan VANDEWALLE​ Blackreit

Gaëtan VANDEWALLE

Acquisition

Natalie Stevens Blackreit

Natalie STEVENS

Property Management

Stéphane Fallier Blackreit

Stéphane FALLIER

Property Management

Simon Bouceau Blackreit

Simon BOUCAU

Property Management

Antonio ALLIEVO Blackreit

Antonio ALLIEVO

Property Management

Géraldine PAUWELS​ Blackreit

Géraldine PAUWELS

Property Management